Content voor Ingelogde Gebruikers

Recht of sierlijk? Praktisch of mooi? Wij realiseren bestrating voor wegen, opritten, bedrijfsterreinen en projectbouw, maar ook voor tuinen, zoals terrassen en paden. Strakke machinale bestrating, egale sierbestrating en ouderwets straatwerk. Bekijk ook onze projecten.

Straatwerk, de mogelijkheden:

  • Machinale bestrating van wegen
  • Aanleg van terrassen met sierbestrating
  • Ouderwets straatwerk voor authentieke paadjes
  • Aanleg van parkeerplaatsen
  • Verharding van opritten

Naast het straatwerk verzorgen we ook de bestelling en levering van stenen of verhardingsmateriaal. Bij grote projecten bestraten we machinaal met behulp van een van onze machines. Sierbestrating en ouderwets straatwerk leggen we natuurlijk op de traditionele manier. Met onze eigen handen.

Straatwerk leggen

Straatwerk leggen vraagt om een gedegen aanpak. Of het nu gaat om machinaal straatwerk of traditioneel straatwerk. Welke vorm van bestrating ook wordt gelegd, de ondergrond moet voldoende stevig zijn en vlak liggen. Ook de afwatering verdient aandacht. Een project start daarom altijd met degelijk grondwerk. Het liefst zorgen wij daar natuurlijk zelf voor.

Sierbestrating

Sierbestrating kent veel steensoorten en legpatronen. Het is het mooist als het past in de omgeving. Toch is het mooiste straatwerk niet altijd het meest praktisch. Ook in zulke gevallen denken we graag mee over oplossingen. Hierdoor realiseerden we al veel mooie terrassen, verrassende paadjes, fraaie sierstoepjes en ander sierstraatwerk in particuliere tuinen of in bedrijfstuinen. Laat een bericht achter of neem contact met ons op via info@jospauwelswijchen.nl voor een offerte op maat.

Bestrating Wijchen

Jos Pauwels Wijchen verzorgt bestrating in de omgeving van Wijchen, Nijmegen, Beuningen en Malden. Straatwerk voor tuinen, opritten en kleinschalige bouwprojecten. Ook schakel je ons in voor grote projecten in heel Nederland, zoals machinale bestrating voor de aanleg van wegen of straatwerk voor bedrijfsterreinen. Daarvoor werken we samen met aannemersbedrijven, waterschappen en nutsbedrijven. Ook samenwerken? Neem contact met ons op via telefoonnummer 06 – 513 508 58.

Scroll naar boven