Content voor Ingelogde Gebruikers

Sneeuw of ijzel kan het wegdek behoorlijk glad maken. Ook nachtvorst in combinatie met neerslag kan zorgen voor gevaarlijke situaties. Of dat nu op de weg is, op een bedrijventerrein of voor je eigen voordeur. Gladheidbestrijding voorkomt ongelukken. Daarom staan wij in de winterperiode dag en nacht klaar voor lokale overheden, bedrijven en particulieren.

Gladheidbestrijding voor overheden

Gladheidbestrijding voor overheden verloopt vaak via oproep. De strooidienstroute is dan van tevoren bepaald en zorgvuldig met ons overlegd, zodat we precies weten waar we moeten zijn. Dan strooien we eerst de doorgaande wegen, snelfietspaden, busroutes en schoolroutes. Onze machinisten staan 24/7 paraat met eigen machines om de wegen zo snel mogelijk begaanbaar te maken of houden. Ook kun je bij ons machinisten huren.

Gladheidbestrijding voor bedrijven

Ook tijdens gladheid en sneeuwval wil je je bedrijfspand toegankelijk houden en je terrein veilig. Wij zorgen ervoor dat parkeerplaatsen en bedrijfsterreinen sneeuwvrij zijn en bestrijden gladheid. Hierdoor kunnen werkzaamheden op een veilige manier worden voortgezet. Een spoedklus omdat het vannacht geijzeld of gesneeuwd heeft? Bel: 06 – 513 508 58.

Gladheidbestrijding Wijchen

Jos Pauwels Wijchen beschikt over zoutstrooiers en kleine en grote sneeuwschuivers die we inzetten met behulp van auto’s, vrachtauto’s en trekkers. Trekkers zijn bijvoorbeeld handig wanneer een terrein moeilijk begaanbaar is. Zo komen wij er altijd en overal. We voeren ook gladheidbestrijding uit voor particulieren in de regio van Wijchen.

Scroll naar boven