Content voor Ingelogde Gebruikers

Jos Pauwels Wijchen is een klein grondverzetbedrijf dat actief is voor bedrijven in heel Nederland, maar voornamelijk in de regio van Wijchen, Nijmegen, Malden en Beuningen. Wij hebben alles voor handen om grondwerk, bestrating en rioolwerk te verrichten voor een diversiteit aan grond-, weg- en waterbouwprojecten. Maar ook verzorgen we tuinaanleg en -renovatie voor particulieren. Wij werkten bijvoorbeeld aan deze mooie projecten.

Wie is Jos Pauwels?

Wijchenaar Jos Pauwels startte in 2000 zijn eigen grondverzetbedrijf. Toen nog met één minigraver, inmiddels met negen personeelsleden en een uitgebreid machinepark. Nog steeds is Jos zelf ook altijd op de bouw te vinden. Ieder project begint hij met een bezichtiging, zodat er in goed overleg kan worden gestart met de meest duurzame en logische aanpak. Iedere bodem is namelijk anders en ieder project vraagt om een andere aanpak. Ook tijdens het project is Jos meestal je aanspreekpunt. En anders kun je altijd een van onze medewerkers op locatie aanspreken.

Direct contact? Bel 06 – 513 508 58.

Wij werken veilig

Kwaliteit leveren lukt alleen wanneer alles klopt. Wij zijn daarom BHV- en VCA-gecertificeerd en medisch gekeurd voor bodemsaneringen van verontreinigde grond. We werken met nieuwe materialen die voldoen aan de milieueisen. Onze machines hebben bijvoorbeeld een roetfilter en tijdens het werk hebben we altijd lekbakken bij ons om olielekken te voorkomen.

Wij kennen onze klanten en zij kennen ons

Vanuit onze werkplaats in Wijchen kunnen we ieder project oppakken. Of het nu gaat om het bouwrijp maken van een projectlocatie of de aanleg van sierbestrating in een tuin. We doen altijd alles zelf, zodat we zicht houden op het werk. Onze klanten kennen ons daarom goed en weten ons te vinden als er iets is. We kunnen ze snel van dienst zijn in geval van spoed.

Stage lopen

Volg jij een opleiding grond-, weg- en waterbouw? Of leer je voor stratenmaker of kraanmachinist? Voor fijne stagiaires hebben we altijd plek. Stuur ons een bericht met je motivatie en wie weet leer je binnenkort bij ons de fijne kneepjes van het vak.

Scroll naar boven