Content voor Ingelogde Gebruikers

Op zoek naar materieel voor grondverzet? Een extra graafmachinist voor een groot project? Of hulp nodig bij gladheidbestrijding? Welke ondersteuning je ook zoekt, bij ons huur je veilige en milieuvriendelijke machines en vakkundige machinisten.

Verhuur machinisten

Zoek je een tijdelijke oplossing voor een capaciteitsprobleem? Bijvoorbeeld omdat een van je machinisten ziek is of met vakantie gaat? Of komt er een drukke periode aan? Het inhuren van een machinist voor tijdelijke duur biedt oplossing. Al onze machinisten zijn VCA-gekwalificeerd en medisch gekeurd voor bodemsaneringen. Natuurlijk hebben zij ook alle vereiste diploma’s op zak. Bij ons huur je een machinist voor een dag, week, maand of de duur van een project. Vooraf maken we duidelijke afspraken over de inhuurtermijn, de werkzaamheden die moeten worden verricht en de kosten die daarbij horen.

Een machinist inhuren? Bel: 06 – 513 508 58.

Shovel of graafmachine huren?

Wil je een van onze grondverzetmachines, zoals een shovel of graafmachine, huren? Bij alle machines verhuren we ook bijbehorende hulpstukken, zoals een hydraulische sloophamer, steenklem, knijpbak, sorteergrijper en meer. Wanneer de machine wordt gebruikt voor bodemsaneringen, leveren we de machine inclusief overdruksysteem met filters. Kortom, voor de meest uiteenlopende grondverzetwerkzaamheden hebben we een oplossing. Van grondwerk tot straatwerk.

Verhuur grondverzetmachines

Ons machinepark bestaat uit grondverzetmachines in alle soorten en maten. Je huurt ze voor een dag, week, maand of de duur van een project. Wij verhuren grondverzetmachines bijvoorbeeld aan bedrijven die machines in reparatie hebben of zelf niet over bepaalde machines beschikken. Welke machine voor jouw project geschikt is? Vertel ons wat je precies gaat doen, dan weten wij welke functies je nodig hebt en welke machine daarbij past. Wij verhuren onder andere de volgende grondverzetmachines:

  • Graafmachines
  • Trilplaten en stampers
  • Walsen
  • Dumpers
  • Shovels
  • Schrankladers

Een grondverzetmachine huren? Bel: 06 – 513 508 58.

Scroll naar boven